´Kabouters´ is de naam van de speltak voor meiden van 7 tot en met 11 jaar, eigenlijk wordt deze leeftijdscategorie landelijk Welpen genoemd. De Kabouters hebben iedere zaterdagmiddag opkomst van 14.00 tot 17.00 uur bij de Blokhut. Ons clubgebouw is te vinden aan de Burgemeester van Woelderenlaan naast de huisjes van de camping.

Lijkt het je leuk om samen met leeftijdsgenootjes allerlei avonturen te beleven? Kom dan eens langs bij de Kabouters! We doen elke zaterdag leuke spellen in het bos, op het strand of bij de Blokhut. Alles wat we doen gaat spelenderwijs, zo leer je stiekem een heleboel dingen zonder dat je het zelf doorhebt. De activiteiten zijn heel afwisselend: actieve spellen, een speurtocht lopen, knutselen, toneelspelletjes, koken, noem maar op! Daarnaast komen we soms ook de gekste dingen tegen, zoals een bloemenvrouwtje die ons leert over hoe belangrijk bijen en bloemen zijn, een tijdreiziger die helemaal niet thuishoort in onze tijd en met onze teletijdmachine terug geholpen moet worden of een stelletje spoken die gezellig wat aan het rondspoken zijn, terwijl iedereen bang voor hen is.

Naast de gewone opkomsten hebben we ook jaarlijks terugkerende activiteiten en een drietal kampen: zomerkamp, herfstkamp en ouder-dochterkamp. De terugkerende activiteiten zijn onder andere het overvliegen, de gezamenlijke sinterklaasopkomst met alle Golfbrekers en Scheldezwervers, de kerstplaybackshow en het wandelevenement ´de kleine trek´. 

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag zelf willen ervaren hoe het er bij de Kabouters aan toe gaat? Kijk dan bij de contactgegevens en maak een afspraak om langs te komen. Je bent van harte welkom!

 

 

 

 

 

2013 08 21 105016
20
IMG 20190713 WA0004jpg0
IMG 20190713 WA0015jpg0